Valiza

 Semnificatia viselor in care apare o valiza

1 - Visul în care tinem o valizã în mânã, reprezintã dorinta de cãlãtorie sau de schimbare interioarã.
2 - A avea valiza în mânã si a nu putea pleca, dezvãluie dorinta de rupere a monotoniei vietii si imposibilitatea de a o face.
3 - Desfacerea valizei si aranjarea lucrurilor din ea, aratã cã schimbarea doritã a avut loc si cã suntem satisfãcuti de felul nostru de viatã.

Dictionar de vise Valiza, Am visat Valiza, Visez Valiza, Interpretare vise Valiza, Ce inseamna visul Valiza, Semnificatie vise Valiza, Talmacire vise Valiza, Talmacirea viselor Valiza, Insemnatatea viselor, Vis Valiza
Locația: București, România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.