Valet

Semnificatia viselor in care apare un valet

Valet - Simbolizeazã servilitatea, complexul de inferioritate.
El reprezintã neputinta de afirmare a propriei valori, din lipsa de curaj sau de sigurantã de sine.
Acest vis aratã supunerea fatã de cineva strãin, sau din anturajul nostru, din teama de a nu comite erori, sau din dorinta de a ne pune la adãpost fatã de critici.


Dictionar de vise Valet, Am visat Valet, Visez Valet, Interpretare vise Valet, Ce inseamna visul Valet, Semnificatie vise Valet, Talmacire vise Valet, Talmacirea viselor Valet, Insemnatatea viselor, Vis Valet
Locația: București, România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.