Copil

Semnificatia viselor in care apare un copil

Interpretare vise copil
Copilul din vis reprezintã afirmarea personalitãtii în proiectele noastre.
1 - Un bãiat prezice totdeauna reusita, câstiguri bãnesti si combativitate.
2 - Moartea unui bãiat indicã esecul.
3 - O fatã este prevestirea de probleme financiare, de insucces fatã de o problemã actualã.
3 - Moartea unei fete este un semn de succes si anuntã sfârsitul unei situatii deprimante.
4 - A visa un copil cunoscut dansând, anuntã un pericol pentru sãnãtatea acestuia, dacã el are aceeasi vârstã în vis ca în realitate.
5 - Fetitele care hrãnesc un sugar, sunt simbolul fatalitãtii.
6 - A visa copii care ne vorbesc, care se exprimã bine si care par fericiti, este un anunt favorabil, de succes în activitatea noastrã.
7 - Dacã batem un copil în vis, este o indicatie cã suntem pe cale sã renuntãm la spontaneitate si la afirmarea personalitãtii, pentru a ne conforma exigentelor anturajului nostru.
8 - Vârsta copilului ne poate da relatii suplimentare.
Astfel, dacã un comerciant viseazã cã are o fiicã de 3-4 ani, aceasta înseamnã cã are probleme financiare de 3 sau 4 ani.
Dictionar de vise Copil, Ce inseamna cand visezi Copil>,Am visat Copil, Visez Copil, Interpretare vise Copil, Ce inseamna visul Copil, Semnificatie vise Copil, Talmacire vise Copil, Talmacirea viselor Copil, Insemnatatea viselor Copil, Vis Copil
Location: București, România

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.