Vandalism

Semnificatia viselor in care apare un act de vandalism

Simbolizeazã distrugerea potentialului interior.

1 - A fi victima unui act de vandalism, denotã nepãsarea cu care lãsãm pe cineva sã ne strice linistea interioarã, potentialul creator, individualitatea.
2 - A fi autor al vandalismului, aratã cã avem un comportament agresiv fatã de cineva, distrugând strãduintele lui în drumul spre progres.
Dictionar de vise Vandalism, Ce inseamna cand visezi Vandalism>,Am visat Vandalism, Visez Vandalism, Interpretare vise Vandalism, Ce inseamna visul Vandalism, Semnificatie vise Vandalism, Talmacire vise Vandalism, Talmacirea viselor Vandalism, Insemnatatea viselor Vandalism, Vis Vandalism
Location: București, România

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.