Vampir

Semnificatia viselor in care apare un vampir

Reprezintã incapacitatea de a recunoaste responsabilitatea pe care o avem în privinta lipsurilor, slãbiciunilor si esecurilor noastre.
Acest vis aratã dorinta noastrã de a trãi viata altcuiva, de a avea cunostintele sale, de a ne însusi valoarea lui, fãrã a depune nici un efort, ci numai din setea de prestigiu.

1 - A fi vampir în vis, înseamnã a nu putea supravietui decât dacã folosim energia anturajului nostru.
2 - Acest vis semnaleazã autodistrugerea, care se extinde în final asupra celor care ne înconjoarã si cãreia îi vom suporta consecintele.
3 - A omorî un vampir, simbolizeazã regãsirea pãcii interioare în acelasi timp cu a energiei vitale, gratie unei filozofii de viatã tolerante si a întelegerii.

Dictionar de vise Vampir, Am visat Vampir, Visez Vampir, Interpretare vise Vampir, Ce inseamna visul Vampir, Semnificatie vise Vampir, Talmacire vise Vampir, Talmacirea viselor Vampir, Insemnatatea viselor, Vis Vampir
Locația: București, România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.