Zenit

Tot ce este la zenit este superlativ si realizabil.
1 - A privi la zenit, reprezintã dorinta de glorie si ambitii foarte justificate.
2 - Dacã actiunea se petrece noaptea, ambitiile sunt mistice, cãci lucrurile sunt greu de realizat noaptea; nu se poate preveni ce ni se va întâmpla, pentru cã nu putem analiza visul.

Dictionar de vise Zenit, Am visat Zenit, Visez Zenit, Interpretare vise Zenit, Ce inseamna visul Zenit, Semnificatie vise Zenit, Talmacire vise Zenit, Talmacirea viselor Zenit, Insemnatatea viselor, Vis Zenit
Locația: România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.