Vitriol

Semnificatia viselor in care apare vitriol (acid sulfuric)

1 - Utilizarea vitriolului pentru stropitul solului, al câmpului, anuntã timpuri grele.
Tot ce este artificial în noi va fi distrus, nu va rãmâne decât eul pur, esenta din care va rãsãri o viatã nouã, o altã filozofie.
2 - A bea vitriol, semnaleazã un inamic printre cunostintele noastre.

Dictionar de vise Vitriol, Am visat Vitriol, Visez Vitriol, Interpretare vise Vitriol, Ce inseamna visul Vitriol, Semnificatie vise Vitriol, Talmacire vise Vitriol, Talmacirea viselor Vitriol, Insemnatatea viselor, Vis Vitriol
Locația: București, România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.