Somiera

Simbolizeazã rezistenta, neclintirea, forta.
1 - Ea reprezintã gradul de rezistentã la instabilitate, capacitatea de rezistentã, în ciuda problemelor cauzate de insatisfactia noastrã.
2 - Când, într-un vis, accentul este pus pe somierã, aceasta indicã dificultãti pe planul rezistentei nervoase.

Dictionar de vise Somiera, Am visat Somiera, Visez Somiera, Interpretare vise Somiera, Ce inseamna visul Somiera, Semnificatie vise Somiera, Talmacire vise Somiera, Talmacirea viselor Somiera, Insemnatatea viselor, Vis Somiera
Locația: România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.