Soare

Soarele este asociat elementului masculin, constientului, intelectului, tatãlui.
El reprezintã forta energeticã si puterea vitalitãtii, virilitatea.

1 - Un rãsãrit de soare, care ne apare în vis, este preludiul unui nou început, al înnoirii prieteniilor noastre, poate al unei noi iubiri.
Indicã succes si aratã cã avem cunostintele necesare pentru atingerea concretã a unui obiectiv.
2 - Soarele la zenit, este un semn de putere, de reusitã.
3 - Apusul, sau eclipsa de soare, ne anuntã esecul unui proiect, unei iubiri si semnificã o lipsã de motivatie, de vitalitate.
4 - Un soare foarte puternic, care usucã totul sub arsita sa, este indiciul cã activitatea noastrã intelectualã, prea intensã, ne rãpeste plinãtatea vietii afective.
5 - Un soare ascuns printre nori, ne aratã cã incapacitatea noastrã de a ne stãpâni emotiile ne întunecã ratiunea.
6 - O femeie care viseazã un soare palid, lipsit de cãldurã, este nemultumitã de bãrbatul de lângã ea, cãci acesta nu-i oferã prea multã satisfactie afectivã, sau e prea bãtrân si obosit.
7 - Dacã femeia viseazã un soare galben, strãlucitor, dãtãtor de viatã, atunci visul este de exceptie, cãci el îi vesteste iubirea si protectia unui bãrbat minunat.
8 - Un soare lipsit de strãlucire, opac si rosiatic, mai semnaleazã necazuri în legãturã cu copiii sau avertizeazã cã problemele sentimentale personale vor fi cunoscute de toatã lumea.
Dictionar de vise Soare, Ce inseamna cand visezi Soare>,Am visat Soare, Visez Soare, Interpretare vise Soare, Ce inseamna visul Soare, Semnificatie vise Soare, Talmacire vise Soare, Talmacirea viselor Soare, Insemnatatea viselor Soare, Vis Soare
Location: România

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.