Sigiliu

Sigiliu - Simbolizeazã legalitatea, valoarea, legitimitatea.
El aratã necesitatea de a recurge, sau nu, la justitie pentru recunoastrerea drepturilor noastre.

1 - Vederea, în vis, a unui sigiliu, a unei stampile, indicã posibilitatea apelãrii la tribunal pentru reglarea unui conflict pe care-l avem cu cineva.
2 - Stampilarea unui document, dezvãluie rezolvarea unei situatii complicate si refuzul de a mai repeta o experientã traumatizantã.

Dictionar de vise Sigiliu, Am visat Sigiliu, Visez Sigiliu, Interpretare vise Sigiliu, Ce inseamna visul Sigiliu, Semnificatie vise Sigiliu, Talmacire vise Sigiliu, Talmacirea viselor Sigiliu, Insemnatatea viselor, Vis Sigiliu
Locația: România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.