Sfera

Sfera este simbolul perfectiunii, plenitudinii si echilibrului.
Dacã, prin forma ei, ea simbolizeazã sfârsitul unui ciclu, al unei opere, volumul sferei reprezintã continutul, esenta acestora.
Sfera are aceeasi semnificatie ca si cercul.


1 - Visul în care ne apare acest simbol aratã atingerea telurilor noastre.
2 - A fi în interiorul sferei, indicã terminarea unui ciclu, faptul cã o perioadã este depãsitã si anuntã împlinirea, cunoasterea.
3 - Uneori, interiorul sferei poate anunta vãduvia.

Dictionar de vise Sfera, Am visat Sfera, Visez Sfera, Interpretare vise Sfera, Ce inseamna visul Sfera, Semnificatie vise Sfera, Talmacire vise Sfera, Talmacirea viselor Sfera, Insemnatatea viselor, Vis Sfera
Locația: România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.