Vehicul

 Semnificatia viselor in care apare un vehicul
Simbolizeazã latura fizicã a vietii noastre.
Vehiculele terestre reprezintã caracterele diferitelor persoane, aspectul material sau fizic al fãpturilor umane care ne înconjoarã.
Cum persoanele, pe care le vedem în vis, reprezintã caracteristicile propriei noastre personalitãti, vehiculele reprezintã personalitatea membrilor anturajului nostru.
Ele reflectã comportamentul pe care-l adoptãm în conducerea vietii noastre, modul de evolutie în contactele cu ceilalti, influentele pe care le suferim sau pe care le exercitãm.

1 - Automobilul, reprezintã conduita vietii, capacitatea de control a instinctelor, reactiile, emotiile, pe scurt, punerea în valoare a propriei individualitãti.
2 - Camionul, indicã persoanele din jur, ajutorul necesar în caz de nevoie, statutul social al grupului de care suntem legati.
3 - Camioneta, simbolizeazã persoanele singure care au în sarcina lor întretinerea sau ajutorarea unor fãpturi lipsite de mijloace.

Dictionar de vise Vehicul, Am visat Vehicul, Visez Vehicul, Interpretare vise Vehicul, Ce inseamna visul Vehicul, Semnificatie vise Vehicul, Talmacire vise Vehicul, Talmacirea viselor Vehicul, Insemnatatea viselor, Vis Vehicul
Locația: București, România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.