Vipera

Semnificatia viselor inj care apare o vipera
Vipera reprezintã un pericol de destabilizare cauzat de o persoanã, din anturajul nostru, care se îndârjeste sã ne distrugã credibilitatea prin rãspândirea de calomnii.

1 - Vederea unei vipere, în vis, anuntã o primejdie imediatã.
2 - A fi muscat de viperã, înseamnã a nu putea scãpa de un pericol venit din partea unui dusman.
3 - Omorîrea unei vipere, semnaleazã succesul, siguranta.

Dictionar de vise Vipera, Am visat Vipera, Visez Vipera, Interpretare vise Vipera, Ce inseamna visul Vipera, Semnificatie vise Vipera, Talmacire vise Vipera, Talmacirea viselor Vipera, Insemnatatea viselor, Vis Vipera
Locația: București, România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.