Violet

Semnificatia viselor in care apare culoarea violet
Culoarea renuntãrii la peocupãrile materiale, culoare a spiritualitãtii, ea evocã ideea de echilibru între spirit si materie.
A o vedea în vis, este indicatia rationalismului în alegerile pe care le facem, în prieteniile pe care le avem.
Violetul anuntã uneori iubirea, dar o iubire foarte misticã si supranaturalã.

Dictionar de vise Violet, Am visat Violet, Visez Violet, Interpretare vise Violet, Ce inseamna visul Violet, Semnificatie vise Violet, Talmacire vise Violet, Talmacirea viselor Violet, Insemnatatea viselor, Vis Violet
Locația: București, România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.