Urme

 Semnificatia viselor in care apar urme


Urmele care ne apar în vis, aratã posibilitatea efectuãrii unei alegeri în conformitate cu propria noastrã personalitate.

1 - Urmele de picioare goale, indicã angajarea pe o cale iesitã din comun, care necesitã o perioadã de initiere.
2 - Urmele de încãltãminte, aratã cã suntem pe calea cea bunã în cãutarea adevãrului, dar cã ne putem astepta la o surprizã neplãcutã, cãreia trebuie sã-i facem fatã.
3 - Urmele de degete sau de mâini, dezvãluie cã suntem dominati de cineva care are o vointã mai puternicã decât a noastrã.

Dictionar de vise Urme, Am visat Urme, Visez Urme, Interpretare vise Urme, Ce inseamna visul Urme, Semnificatie vise Urme, Talmacire vise Urme, Talmacirea viselor Urme, Insemnatatea viselor, Vis Urme
Locația: București, România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.