Tuns

1 - A visa cã tundem pe cineva, înseamnã cã vom câstiga în afaceri, în problemele pe care le avem, sau într-un proces.
2 - A ne tunde la frizer, este un semn de bun augur. Vom face asocieri corespunzãtoare, tranzactii financiare judicioase si prudente.
3 - Dacã ne tunde altcineva, este anuntul unui conflict sau al unor probleme judiciare, din care nu vom avea decât umilintã, injurii, sau pierdere de bani.

Dictionar de vise Tuns, Am visat Tuns, Visez Tuns, Interpretare vise Tuns, Ce inseamna visul Tuns, Semnificatie vise Tuns, Talmacire vise Tuns, Talmacirea viselor Tuns, Insemnatatea viselor, Vis Tuns
Locația: România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.