Trosnet

Simbolizeazã primejdia.
A auzi, în vis, a un trosnet puternic, avertizeazã cã drumul pe care vrem sã ne angajãm, sau pe care deja ne-am angajat, reprezintã o amenintare la mentinerea echilibrului nostru interior.

Dictionar de vise Trosnet, Am visat Trosnet, Visez Trosnet, Interpretare vise Trosnet, Ce inseamna visul Trosnet, Semnificatie vise Trosnet, Talmacire vise Trosnet, Talmacirea viselor Trosnet, Insemnatatea viselor, Vis Trosnet
Locația: România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.