Tigan

Semnificatia viselor in care apare un tigan

1 - Simbolizeazã o persoanã având sensul ierarhiei dar, în acelasi timp, având o conduitã dictatã de propriile criterii.
2 - Semnaleazã cã trebuie sã alungãm monotonia, sã cântãm, sã râdem, sã fim deschisi.

Dictionar de vise Tigan, Am visat Tigan, Visez Tigan, Interpretare vise Tigan, Ce inseamna visul Tigan, Semnificatie vise Tigan, Talmacire vise Tigan, Talmacirea viselor Tigan, Insemnatatea viselor, Vis Tigan
Locația: România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.