Tarc

În vise, tarcul indicã faza de analizã a unei situatii, în care, pentru mai multã claritate, încercãm sã reunim toate componentele necesare unei sinteze.

1 - Vederea unui tarc, fãrã a putea pãtrunde înãuntru, aratã cã trebuie sã ne multumim numai cu elementele pe care le avem la dispozitie.
2 - A putea intra în interiorul lui, semnaleazã existenta altor date, care ne pot schimba în întregime convingerile sau analiza.
3 - A intra fraudulos, prin dãrâmarea împrejmuirii sau practicarea unei spãrturi, dezvãluie cã situatia în chestiune privea pe altcineva, dar cã din curiozitate, sau lãcomie, ne-am angajat în ea si riscãm serioase neplãceri sau repercursiuni.

Dictionar de vise Tarc, Am visat Tarc, Visez Tarc, Interpretare vise Tarc, Ce inseamna visul Tarc, Semnificatie vise Tarc, Talmacire vise Tarc, Talmacirea viselor Tarc, Insemnatatea viselor, Vis Tarc
Locația: România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.