Puncte cardinale

Acest vis apartine domeniului constiintei universale.
Punctele cardinale reprezintã diferitele directii pe care le explorãm, sau pe care ar trebui sã le explorãm, pentru a ne orienta în cercetarea spiritualã efectuatã asupra noastrã.

EST
Este partea dreaptã într-un vis si defineste domeniul gândirii, intuitiei, reflexiei, ideilor, analizei, etc.
Acest domeniu reprezintã elementul feminin al oricãrei fãpturi omenesti.
Este deci important ca, într-un vis, personajele feminine sã fie situate la dreapta nostrã, în caz contrar existând o lipsã de armonie.

VEST
Partea stângã a visului, marcând actiunile si activitãtile concrete, este elementul masculin al nostru.
Pentru existenta armoniei, a echilibrului interior, este important ca personajele masculine ale visului sã se gãseascã în stânga noastrã.

NORD
Este determinat prin ceea ce se gãseste în fata noastrã.
El simbolizeazã domeniul viitorului, al asteptãrilor, întrebãrilor, posibilitãtilor, unde totul rãmâne de fãcut.
Acest punct cardinal semnaleazã transformãrile si evolutia fiintei umane.

SUD

Ceea ce se aflã în spatele nostru.
Domeniul trecutului, al experientei câstigate, al amintirilor, unde nimic nu mai este de fãcut.
El subliniazã comoara de cunostinte acumulate de cãtre om de-a lungul anilor.

Dictionar de vise Puncte cardinale, Ce inseamna cand visezi Puncte cardinale>,Am visat Puncte cardinale, Visez Puncte cardinale, Interpretare vise Puncte cardinale, Ce inseamna visul Puncte cardinale, Semnificatie vise Puncte cardinale, Talmacire vise Puncte cardinale, Talmacirea viselor Puncte cardinale, Insemnatatea viselor Puncte cardinale, Vis Puncte cardinale
Location: România

Un comentariu:

  1. Îmi place cum ați tălmăcit punctele cardinale.Eu mergeam într-o direcție si deodată am văzut multa lume îmbrăcată de sărbătoare, într-un rând larg ordonat,in frunte o femeie cu coroană de Regina pe cap. Eu veneam din față.Cineva mi-a spun sa merg in sensul lor,pentru că astăzi se merge doar spre Est,și m-am întors în acea direcție.

    RăspundețiȘtergere

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.