A urina

Semnificatia viselor in care apare urina

Simbolizeazã eliminarea influentelor nefaste care dãunau dinamismului nostru.

1 - Visul în care simtim nevoia sã urinãm, aratã nevoia de a uita o iubire.
2 - A visa cã urinãm, reveleazã cã o situatie apãsãtoare va fi rezolvatã, sau indicã, pur si simplu, nevoia de usurare fiziologicã.
3 - A bea urinã, prevesteste vindecarea celor bolnavi.

Dictionar de vise A urina, Am visat A urina, Visez A urina, Interpretare vise A urina, Ce inseamna visul A urina, Semnificatie vise A urina, Talmacire vise A urina, Talmacirea viselor A urina, Insemnatatea viselor, Vis A urina
Locația: București, România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.