Ocean

Semnificatia si interpretarea viselor in care apare un ocean
Simbol al subconstientului, reprezintã filozofia, cunostintele, spiritualitatea noastrã, complexitatea naturii noastre umane.
1 - A vedea oceanul de pe mal, este un vis care indicã o schimbare fericitã în viatã, dacã cerul este frumos si însorit si dacã oceanul nu este agitat.
2 - Cerul amenintãtor anuntã dificultãti diverse.
3 - A traversa oceanul pe timp favorabil este un semn de reusitã, de viatã fericitã.
4 - Traversarea oceanului de la un mal la altul înseamnã traversarea vietii de la nastere pânã la moarte, vaporul fiind tesãtura continuã a existentei.
5 - Apa calmã, timpul bun si curcubeul deasupra oceanului, dezvãluie regãsirea pãcii interioare, un moment de succes.
6 - Oceanul agitat, reprezintã zbuciumul subconstientului.
7 - A plonja în ocean fãrã a mai iesi la suprafatã, înseamnã cã nu controlãm o situatie dificilã.
8 - Dacã reusim sã iesim din apã, solutionarea unei probleme curente.

Dictionar de vise Ocean, Ce inseamna cand visezi Ocean>,Am visat Ocean, Visez Ocean, Interpretare vise Ocean, Ce inseamna visul Ocean, Semnificatie vise Ocean, Talmacire vise Ocean, Talmacirea viselor Ocean, Insemnatatea viselor Ocean, Vis Ocean
Location: București, România

Un comentariu:

  1. Am visat un ocean de un albastru stralucitor si calm, care era in fata mea, ca un acvariu. In el erau pesti gen sturion, de diferite dimensiuni, cu ochii extrem de holbati a groaza.

    RăspundețiȘtergere

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.