Muzica

Semnificatia viselor in care apare muzica

Muzica este un sinonim oniric privilegiat al iubirii.
Visul în care auzim muzicã, se referã la climatul interior pe care-l vom avea fatã de o situatie sau un eveniment exterior.

1 - Muzica lentã defineste un sentiment de seninãtate, de pace interioarã, de destindere.
2 - Muzica usoarã si vioaie desemneazã bucuria de a trãi, un sentiment de libertate si anuntã o iubire romantioasã si veselã.
3 - Muzica ritmicã, sacadatã, dezvãluie un sentiment de agresiune, de revoltã, de ostilitate, o lipsã de armonie.
4 - Muzica simfonicã, pateticã, clasicã, reprezintã o dragoste nobilã si profundã; ar fi avantajos sã o pãstrãm asa cum este, în toatã simplicitatea.
5 - Muzica funebrã indicã înmormântarea unui sentiment, nostalgia, melancolia, regretul.


Dictionar de vise Muzica, Ce inseamna cand visezi Muzica>,Am visat Muzica, Visez Muzica, Interpretare vise Muzica, Ce inseamna visul Muzica, Semnificatie vise Muzica, Talmacire vise Muzica, Talmacirea viselor Muzica, Insemnatatea viselor Muzica, Vis Muzica
Location: București, România

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.