Pietre pretioase

Semnificatia si interpretarea viselor in care apar piete pretioase
Simbol de transformare, de transmutatie.
Reprezintã diferitele stadii atinse de-a lungul proceselor de transformare personalã, virtutile dobândite ca urmare a acestor schimbãri interioare pe drumul evolutiei spirituale.
Pietrele pretioase sunt un mod de identificare a sufletului cu o anumitã formã de perfectiune si de filozofie.
În vise, ca si în realitate, pietrele pretioase au un sens precis. Li se atribuie puterea de protectie contra deochiului si uneori, chiar de eliminare a anumitor proaste obiceiuri sau boli.
Montate pe inele sau coliere, pietrele pretioase dezvãluie calitatea relatiilor sentimentale sau de prietenie.


Agatul, de diferite culori, este un semn de respect, de bogãtie si de putere de decizie.
Ametistul, piatrã violetã, este un simbol de modestie si de întelepciune, culoarea spiritualitãtii. Aceastã piatrã ar trebui recomandatã alcoolicilor ca sã nu se mai îmbete niciodatã, cãci se pare cã ea are proprietatea de a împiedica betia dacã este pusã în paharul cu bãuturã. În plus, protejeazã contra farmecelor dacã se graveazã pe ea soarele si luna.
Diamantul, regele pietrelor, este un simbol de iluminare, de limpezime, de perfectiune si de maturitate. El dã facultatea de a-i întelege pe ceilalti, pornind de la perfecta cunoastere de sine.
Pentru femeia care primeste, în vis, un diamant de la un bãrbat, este anuntul unei iubiri exceptionale. Acest lucru nu este valabil pentru inelul obisnuit de logodnã.
Cristalul, reprezintã o stare de evolutie interesantã. El permite prezicerea, puterea de a ghici, dar nu are siguranta si forta diamantului. Fatã de diamant, el reprezintã o stare de lipsã de maturitate. Cristalul transmite fortele favorabile ceresti.
Perla, reprezintã o renastere psihologicã care protejeazã contra tuturor relelor, chiar a nebuniei. Perla indicã gradul de maturitate care permite atenuarea instinctelor, spiritualizarea si transfigurarea elementelor materiale. Ea este o garantie strãlucitã de evolutie.
Coralul, are puterea de îndepãrtare a fulgerului si proprietatea de a opri hemoragiile.
Coralul portocaliu este o garantie de iubire care aduce fericirea.
Coralul negru semnaleazã renuntarea la un amor, sau o dragoste mai mult sau mai putin fericitã.
Rubinul, anuntã o iubire pasionatã, fidelã si sigurã. În antichitate, potrivit lui Portal, rubinul era considerat ca emblemã a fericirii. Dacã-si schimba culoarea era o prevestire rea si nu-si mai recãpãta culoarea rosie decât dupã trecerea nenorocirii.
Smaraldul,permite toate sperantele. Verde si translucid, este emblema sperantei, are putere regeneratoare si este o chezãsie de fertilitate si de iubire. El este recomandat femeilor care doresc sã devinã mame.
Topazul, anuntã iubirea unui bãrbat curajos, credincios, pios, si cu o avere bine consolidatã.
Jadul, ca si aurul, este încãrcat de energie cosmicã si are proprietatea de a proteja, ca un talisman. El este simbolul functiei regale si nimic nu poate face ca cel care-l poartã sã fie pãrãsit de noroc.
Jaisul, este o piatrã neagrã care anuntã regrete, cãci culoarea neagrã este un simbol de renuntare. Jaisul protejeazã contra farmecelor. În timpurile vechi, când soldatii plecau la rãzboi, femeile ardeau jais pentru a-i feri de nenorocire si pentru a se asigura de fidelitatea lor.
Ametistul, piatrã violetã, este un simbol de modestie si de întelepciune, culoarea spiritualitãtii. Aceastã piatrã ar trebui recomandatã alcoolicilor, ca sã nu se mai îmbete niciodatã, cãci se pare cã ea are proprietatea de a împiedica betia dacã este pusã în paharul cu bãuturã. În plus, protejeazã contra farmecelor dacã se graveazã pe ea soarele si luna.
Opalul, are un atribut nefast. El are mai multe reflexe de toate felurile de culori.
Safirul, piatrã de culoare azurie, vindecã bolile de ochi si asigurã eliberarea din închisoare, este un talisman contra deochiului, a rãzbunãrii, vrãjilor, dã bucurie si conduce spiritul cãtre luminã. Safirul îndeamnã la meditatie si permite o iubire spiritualizatã si tandrã.
Turcoaza, sau peruzeaua, de culoare bleu, este un simbol de victorie si de longevitate. Este indicat sã-l oferim persoanelor în vârstã.
Chihlimbarul, anuntã noroc femeii si este un semn negativ pentru bãrbat. El poate de asemenea anunta o cãsãtorie.

Inelul, brãtara, colierul, pentru cã formeazã un cerc complet, reprezintã toate o unire, o legãturã foarte serioasã si pot chiar semnifica o cãsãtorie.
Inelul, simbol al dragostei, ornat cu pietre pretioase, aratã calitatea iubirii care va veni.

Dictionar de vise Pietre pretioase, Ce inseamna cand visezi Pietre pretioase>,Am visat Pietre pretioase, Visez Pietre pretioase, Interpretare vise Pietre pretioase, Ce inseamna visul Pietre pretioase, Semnificatie vise Pietre pretioase, Talmacire vise Pietre pretioase, Talmacirea viselor Pietre pretioase, Insemnatatea viselor Pietre pretioase, Vis Pietre pretioase

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.