Pasager

Simbol complex, având mai multe semnificatii, cãci el poate arãta aspectul de responsabilitate, de dependentã, sau de influentã.
El se referã la modul cum ne conducem viata, personajele visului gãsindu-se în interiorul unui vehicul.


1 - A ne gãsi la volanul unui vehicul si având un pasager în dreapta noastrã, pe locul din fatã, aratã obligatia de a proteja pe cineva asupra cãruia avem o mare influentã.
2 - Dacã în afara pasagerului din dreapta noastrã mai avem un pasager în spate, visul indicã obligatia de a proteja pasagerul din fatã, care suferã o puternicã influentã din partea celuilalt pasager.
3 - Dacã suntem singuri la volan si avem un pasager în spate, este o precizare a faptului cã trãim noi însine sub influenta unei alte persoane.
4 - A fi pasager pe banca din fatã a propriului nostru vehicul care are la volan pe altcineva, dã de stire cã depindem total de o altã persoanã, manifestând lipsã de fermitate si de vointã fatã de ea.
5 - Pe banca din spate a propriului nostru vehicul care are pe altcineva la volan, semnaleazã cã vrem sã influentãm pe cineva, fãrã sã ne asumãm nici o rãspundere.
6 - Când ne gãsim pe locul din fatã a vehiculului altcuiva care se aflã la volan, visul semnaleazã cã trebuie sã ajutãm o persoanã pentru a depãsi o periadã dificilã pe care o trãieste.
7 - Pe bancheta din spate a vehiculului altcuiva, semnificatia este cã încercãrile noastre de a schimba comportamentul cuiva îi sunt dãunãtoare.
8 - Când suntem pasageri ai unui taxi, ni se precizeazã cã suntem obligati sã facem fatã propriului nostru destin, dar cu sustinere sau protectie din partea altcuiva.

Dictionar de vise Pasager, Ce inseamna cand visezi Pasager>,Am visat Pasager, Visez Pasager, Interpretare vise Pasager, Ce inseamna visul Pasager, Semnificatie vise Pasager, Talmacire vise Pasager, Talmacirea viselor Pasager, Insemnatatea viselor Pasager, Vis Pasager
Location: România

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.