Biserica

Semnificatia viselor in care apare biserica


Simbol al moralitãtii, biserica reprezintã instruirea moralã sau religioasã pe care am primit-o si care a servit la structurarea principiilor noastre morale actuale.
Când subconstientul plaseazã o bisericã într-un vis, aceasta este pentru a arãta cã situatia pe care o trãim acum provine din aceastã perioadã de învãtãmânt.
Este foarte important sã notãm cã problema nu este generatã de instructia primitã în sine, ci mai curând de propria noastrã perceptie, de propria noastrã reactie fatã de continutul ei.
Când acest simbol ne apare la începutul sau în cuprinsul visului, este o indicatie cã întâmpinãm o problemã care îsi are sursele în structurile noastre morale. Am comis o eroare de interpretare, de analizã sau de întelegere a persoanelor care au stat la baza formatiei noastre morale, în loc sã ne oprim asupra structurilor învãtãmântului în sine. Prin intermediul acestui vis, subconstientul ne cere sã ne reîntoarcem la acea perioadã pentru a ne da seama de eroare si sã o corectãm în interesul propriei noastre dezvoltãri.
Simbolul bisericii aratã de asemenea aspectul moral al unei colectivitãti unde fiecare fãpturã se strãduieste sã-si amelioreze individualitatea.
Este important sã interpretãm gesturile pe care le desfãsurãm în bisericã pentru cunoasterea reactiilor noastre fatã de bazele morale ale societãtii.

1 - A visa o bisericã, indicã nevoia de a fi protejat.
2 - Biserica parohiei noastre, dacã este diferitã de cea a copilãriei, aratã cã întâmpinãm dificultãti de adaptare la structurile morale actuale si indicã de multe ori atasamentul nostru fatã de valori învechite.
3 - A vedea multã lume la bisericã, ne semnaleazã confuzia, refularea în noi însine.
4 - A ne ruga în timpul slujbei, indicã o perioadã de tristete, de dificultãti.
5 - A vedea un serviciu funebru cu un catafalc, ne avizeazã cã, pentru a fi fericiti, trebuie sã dãm uitãrii un sentiment.
6 - A dormi într-o bisericã, anuntã vindecarea pentru bolnavi si sfârsitul grijilor pentru cei sãraci.
7 - A vedea o bisericã ruinatã sau distrusã, ne dã de stire cã nu trebuie sã contãm decât pe noi.
8 - Mânãstirea reprezintã aspectul riguros, auster al învãtãmântului moral.
9 - Catedrala, semnificã aspectul spiritual universal al valorilor morale.
Dictionar de vise Biserica, Ce inseamna cand visezi Biserica>,Am visat Biserica, Visez Biserica, Interpretare vise Biserica, Ce inseamna visul Biserica, Semnificatie vise Biserica, Talmacire vise Biserica, Talmacirea viselor Biserica, Insemnatatea viselor Biserica, Vis Biserica
Location: București, România

Un comentariu:

  1. Am visat ca eram la biserica si aveam tri icoane la mine fecioara maria si anca doua leam luat si parca dintru un loc pe acelasi pod biserica am pus o icoana la intrare sa nu vina vapmpiri ,dupa ancepuse razboiu mai era unu care mam luptat cu el si lam aruncat de pe pod ,,,dupa aia am plecat acasa cu care mam gasit cu doi prieteni ..mergand spre casa am luato pe un drum altu ,,am intrat antr un magazin si am vrut sa iau o tigara sau altceva si ma antreaba vanzatoarea asta nu ti place io zic ca da dar mancare ati place io zic ca da a zis sa stau si mia da 5,paini si ciorba ca visam ca mancam etc ca io iam antins la geam doi lei si nu ia primit mi a dat de pomana Ce anseamna ,,,lupta cu vampiri. ,,gasire..si poamana primind si mancand

    RăspundețiȘtergere

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.