Automobil

Semnificatia viselor in care apare un automobil

Automobilul reprezintã conducerea, dirijarea propriei noastre vieti, capacitatea de a ne controla instinctele, reactiile, emotiile, de a ne pune în valoare propria individualitate în scopul realizãrii echilibrului personal.El are o legaturã directã cu trãsãturile de caracter ale celui care viseazã si redã esenta personalitatii sale.

1 - Dacã ne visãm la volanul propriului automobil, visul exprimã capacitatea sau necesitatea de a ne conduce noi însine propria viatã.
În functie de maniera în care ne visãm conducând, ne conducem si viata.
2 - Dacã ne visãm conducând temerar , fãrã sã tinem cont de semnele de circulatie, înseamnã cã tindem sã manifestãm aceeasi nonsalantã si lipsã de conformism în viata de zi cu zi.
3 - Dacã vedem pe altcineva conducând propriul nostru automobil, înseamnã cã suntem supusi acelei persoane, cã suferim influenta ei.
4 - Dacã ne lasã motorul sau avem o panã de benzinã, atunci visul vesteste o boalã fizicã sau psihicã, o lipsã de energie vitalã.
5 - Dacã avem un accident de masinã în vis, înseamnã cã planurile noastre de viatã intrã în contradictie cu noi însine sau cu cele ale altei persoane.
Uneori accidentul prevesteste o rupturã sentimentalã.
6 - Douã masini care se ciocnesc indicã un menaj în care sunt conflicte serioase sau anuntã o rupturã sentimentalã.
7 - Dacã, în vis, ne aflãm pe un teren de stationare si ne cãutãm masina, înseamnã cã suntem in cãutarea iubirii, a unei ratiuni de viatã.
8 - Automobilul ale cãrui faruri nu lumineazã, aratã cã trebuie sã ne lãmurim obiectivele de viatã.
9 - Automobilul alb, este un semn de reusitã.
Automobilul rosu, este semn de iubire pasionalã.
Automobilul negru, aratã cã suntem pesimisti.
Cel verde, cã suntem plini de sperantã.
Cel galben, aratã cã suntem intuitivi.
10 - Dacã ne aflãm la volanul unui automobil pe care-l cunoastem si care apartine unei alte persoane, înseamnã cã încercãm sã ne impunem propriul mod de a gândi unui membru din anturajul nostru.
În loc sã respectãm personalitatea acestuia, încercãm sã îi impunem propria noastrã perceptie de viatã.
E important sã ne dãm seama ce fel de influentã cãutãm sã avem asupra acestei persoane.
11 - Dacã conducem un automobil necunoscut, înseamnã cã vom adopta o conduitã de viatã total neasteptatã.
Vom avea un comportament cu totul neobisnuit în fata unei situatii. Contextul visului ne aratã dacã aceastã atitudine ne este de bun sau de rãu augur.
12 - Dacã conducem un automobil în interes de serviciu, atunci visul exprimã atitudinea pe care o avem fatã de aspiratiile noastre profesionale sau fatã de persoanele care apartin anturajului nostru de muncã.
13 - Dacã la volanul vehiculului, care deviazã pe neasteptate de la directia pe care o tinuse mai înainte, suntem noi, aceasta semnaleazã cã vom avea o schimbare bruscã de comportament fatã de cineva.
14 - Devierea fãcutã de o altã persoanã, dezvãluie cã prin actiunile noastre putem dãuna altora.


Dictionar de vise Automobil , Ce inseamna cand visezi Automobil >,Am visat Automobil , Visez Automobil , Interpretare vise Automobil , Ce inseamna visul Automobil , Semnificatie vise Automobil , Talmacire vise Automobil , Talmacirea viselor Automobil , Insemnatatea viselor Automobil , Vis Automobil
Location: București, România

Un comentariu:

  1. Amvisat ca conduceam vechea masina... o dacie care nu mai exista si mergea surprinzator de bine.
    Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.