Autobuz

>Semnificatia viselor in care apare un autobuz

Visele în care apare autobuzul se referã la viata familialã, matrimonialã, adaptarea la societate în general.Autobuzul, din vis, reprezintã domeniul vietii publice, mãsura participãrii noastre în sânul colectivitãtii, locul pe care-l ocupãm în societate sau, dimpotrivã, refuzul nostru de a ocupa un anumit loc.
El ne aratã cã suntem implicati într-un proces de evolutie personalã în cadrul larg al activitãtii sociale si ne dã informatii despre propriul comportament si despre dificultãtile integrãrii sociale.
Autobuzul este deci necesitatea dobândirii si definirii individualitãtii noastre participând activ, în acelasi timp, la viata socialã.

1 - A urca într-un autobuz, aratã necesitatea de a ne angaja social în scopul de a iesi din starea noastrã de izolare, din egocentrismul si infantilitatea care ne tin departe de colectivitate.
2 - A coborâ dintr-un autobuz aratã necesitatea retragerii temporare din sfera angajãrii sociale cãci o prea mare implicare socialã ne împiedicã sã ne ocupãm de propria evolutie individualã.
3 - O autogarã aratã cã avem dificultãti în a ne orienta pentru a ne gãsi locul în sânul societãtii, colectivitãtii.
4 - Pentru femeie, soferul autobuzului reprezintã bãrbatul din viata sa, cel care o influenteazã si o conduce într-o mare masurã.
5 - Pentru bãrbat, dacã soferul este un necunoscut, atunci acesta îl reprezintã si-i aratã cã se lasã condus în societate de propriile-i emotii.
Dacã soferul este o persoanã cunoscutã, atunci bãrbatul respectiv este influentat în viata realã în foarte mare mãsurã de aceasta.
6 - Dacã visãm cã noi însine conducem autobuzul, atunci aceasta este o reactie pozitivã de afirmare si adaptare socialã.
7 - Dacã, în vis, realizãm cã suntem într-un loc nepotrivit pentru a lua autobuzul, atunci aceasta ne aratã o lipsã de adaptare socialã si înseamnã cã nu ne gãsim adevãratul loc în viatã.
8 - A cânta cântece vesele într-un autobuz, înseamnã adaptarea cu usurintã la viatã.
9 - A cânta cântece triste, denotã un moment de depresiune, sau dispret din partea anturajului.
10 - A pierde autobuzul, înseamnã o lipsã de adaptare la mediul social.
11 - A conduce bine un autobuz, aratã controlul emotiilor si conducerea eficace a propriei vieti.
12 - A nu putea prinde autobuzul, indicã o proastã adaptare la viatã si ne aratã cã nu suntem la locul nostru real în societate, si cã ne facem rãu nouã însine prin dorintele noastre irealizabile sau prin filozofia noastrã de viatã.


Dictionar de vise Autobuz, Ce inseamna cand visezi Autobuz>,Am visat Autobuz, Visez Autobuz, Interpretare vise Autobuz, Ce inseamna visul Autobuz, Semnificatie vise Autobuz, Talmacire vise Autobuz, Talmacirea viselor Autobuz, Insemnatatea viselor Autobuz, Vis Autobuz
Location: București, România

Un comentariu:

  1. Ce poate insemna sa visezi ca un autocar f fain si modern, alb cu doua sageti pastel se opreste langa poarta casei tale si ca din el cer doua tipe sa intre in curtea ta, dar numai una stia parola, ei ii permit accesul, insa apoi toata curte e plina de juni energici ce danseaza. nu stiu daca din casa au iesit, pt ca visul a inceput cu mn dormind noaptea in pat ca oricine, insa ma trezeste o muzica de dans/disco/ceva cum e acum, spre tehno data maxim si multi tineri ce dansau in intrega casa, practic era plina cu exceptia bucatariei unde erau pe jos dormind 5 dragi de ai mei decedati, acoperiti cu plapume. Am inteles ca sunt invadata si am iesit in curte, iarba era f frumoasa, mare si matasoasa asa cum o iubesc eu din copilarie, dar in curte era un tip cu un nas f urat, gen cioc de rata incadrat intre paranteze etnice gipsoide ce era linistit. Apoi aparu autocarul, intra batrana de cca 67 de ani ridatica ce stia parola, iar apoi au aparut ca din senin f multi tineri si in curte, iar curtea se dubla atunci. Tiganul incepu sa se pipileasca in sus, trecand peste nivelul capetelor celor din gradina si m-am simtit stropita si eu cu pipi. Dar din spatele meu, deci Nord, incepu sa ne curete cu apa curata un dus invizibil dar care reusea sa acopere o arie mai mare, cu presiune mai mare si ne spala de pipiul gipsi. Pe final gipsiotului pisacios ii scazu forta si jetul lui se inalta doar cca 20 cm peste nivelul de „izvorare„.Autocarul, ei, uite el a venit din Franta, a oprit la mn pe strada, in fata casei mele, era cu lume, fna batrana stia parola si se materializara in curtea mea, ba o si largisera ca sa incapa toti. Autocarul era f frumos, modern, de buna calitate, designul gandit atractiv si dadea sentiment de prosperitate, de confort maxim. Iar tinerii dansau si pipiliti si dusuliti tot energic. Eu, eram intre ei, in picioare in iarba. Cee poate fi?

    RăspundețiȘtergere

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.