Ascensor, lift

Semnificatia viselor in care apare un lift

1 - A ne visa într-un ascensor care urcã, este semn de ascensiune socialã, profesionalã sau, în functie de contextul visului, semn de elevatie spiritualã.
2 - Dacã ascensorul coboarã de manierã lentã, este o invitatie la meditatie, la aprofundarea situatiei noastre prezente.
3 - Un ascensor care cade în mare vitezã, este un semn rãu, de pierdere a pozitiei sociale, a situatiei materiale si profesionale sau de crizã spiritualã.
4 - Dacã ascensorul este blocat între etaje, înseamnã cã ceva ne blocheazã energia, cariera sau elanurile noastre spirituale.
Se impune sã analizãm ce anume ne tine pe loc si sã trecem la actiune, pentru a iesi din crizã.
5 - Dacã usa liftului nu se deschide, înseamnã cã ne este interzis accesul la o nouã dimensiune sau la o altã stare de constiintã, datoritã lipsei de armonie sufleteascã.
Existã un conflict între gânduri, sentimente, intuitie si senzatii.
6 - Un lift pe care-l chemãm si nu vine, înseamnã cã trebuie sã facem eforturi pentru a ne ridica spiritual, sã ne impunem rãbdare si perseverentã.
7 - Dacã ascensorul nu opreste la etajul comandat, trebuie sã vedem care este simbolul numãrului etajului la care se opreste.


Dictionar de vise Ascensor, lift , Ce inseamna cand visezi Ascensor, lift >,Am visat Ascensor, lift , Visez Ascensor, lift , Interpretare vise Ascensor, lift , Ce inseamna visul Ascensor, lift , Semnificatie vise Ascensor, lift , Talmacire vise Ascensor, lift , Talmacirea viselor Ascensor, lift , Insemnatatea viselor Ascensor, lift , Vis Ascensor, lift
Location: Bucharest, Romania

Un comentariu:

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.