Apa

Semnificatia viselor in care apare apa

Vis apa

Semnificatia viselor apa
Apa, sursã a creativitãtii, este marele simbol al vietii.
Împreunã cu AERUL, FOCUL si PÃMÂNTUL este unul din cele patru elemente cosmogonice fundamentale.
Simbol prin excelentã al inconstientului, apa reveleazã profunzimile insondabile ale imaginatiei si ale elementului feminin.

1 - Dacã ne visãm înotând, înseamnã cã încercãm sã ne aventurãm în acest tãrâm misterios al inconstientului.
2 - Dacã facem eforturi pentru a ne mentine la suprafatã, este bine sã mai asteptãm si sã ne pregãtim cu mai multã atentie si perseverentã în vederea descoperirilor viitoare, a contactului cu sfera noastrã inconstientã, cãci ne lipseste încã maturitatea si echilibrul emotional.
3 - Dacã ne visãm mergând prin apã mâloasã, avem nevoie sã ne curãtim de emotiile negative si sã ne limpezim mintea.
4 - Apa care se revarsã din albia unui râu sau fluviu, anuntã o emotie incontrolabilã si ne aratã cã suntem coplesiti de reactiile noastre emotionale.
5 - Apa neagrã, ne vesteste un pericol care vine dintr-un sentiment nereciproc.
6 - Dacã apa curatã ne inundã locuinta, farã însã a face stricãciuni si dezordine, înseamnã cã vom câstiga afectiunea unui om bogat, generos si cinstit.
7 - Apele mâloase care ne inundã casa, deplasând mobilele si obiectele, semãnând dezordine, anuntã un dusman violent.
8 - Apa curatã care porneste din casa noastrã rãspândindu-se în oras, reprezintã autoritatea câstigatã multumitã bunãvointei si generozitãtii.
9 - Un lac limpede este un semn de echilibru psihic, de armonie afectivã.


Dictionar de vise Apa, Am visat Apa, Visez Apa, Interpretare vise Apa, Ce inseamna visul Apa, Semnificatie vise Apa, Talmacire vise Apa, Talmacirea viselor Apa, Insemnatatea viselor, Vis Apa
Locația: București, România

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Interpretarea viselor online

Interpretarea viselor nu este fara echivoc, acelasi simbol visat poate fi interpretat în diferite moduri

Prin urmare, amintiti-va nu numai sensul general al visului, ci si cele mai mici nuante.
Acest lucru va ajuta sa întelegeti misterul visurilor voastre nocturne.
Cand dormim, visam. Unii oameni cred in vise, le inregistreaza, incercand sa gaseasca o explicatie in dictionarul de vise pentru ceea ce au vazut în somn, in timp ce altii nu le iau in considerare.
Exista oameni care pretind ca nu viseaza. Acest lucru nu este adevarat, ei doar trateaza visele ca pe ceva care nu este important.
Oamenii care nu-si amintesc visele au probleme cu exprimarea sentimentelor lor. Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa inteleaga ceea ce prevestesc visele.
Teoria lui Freud despre vise se bazeaza pe faptul ca acestea arata nevoile subconstientului si preocuparile omului. In vis putem face orice, nu decidem in conformitate cu normele morale.